|    917 86 303  |  

Verktøyet for deg som tar salgslederrollen på alvor!


Reklamekampanjer, strategiutredninger og interne prosesser - alt møtes i et avgjørende øyeblikk: Fikk vi kontrakten eller fikk vi den ikke? Salg er teknikker og prosesser, men resultatet er alltid enten eller. Fikk vi eller fikk vi ikke salget. Derfor dreier salgsledelse seg om mer enn bare tall og resultater. Salgsledelse dreier seg blant annet også om kultur, motivasjon, inspirasjon og forankring.

Vi har utarbeidet et verktøy, der du raskt kan finne svar på sentrale forhold knyttet til salgsledelse. Du får nyttige tips om blant annet hvordan ansette selgere, om hvordan du kan lage et bonussystem som virker og de vanligste motivasjonsfellene du kan gå i.

HUSK: Du skal frigjøre dine selgeres potensiale. For - lykkes dine selgere , så lykkes du som salgsleder.

Se forøvrig våre abonnementsfordelser.


Om Salgsledelse på Nett bilde

På denne siden vil du ha tilgang til en kort informasjonsvideo om Salgsledelse på Nett. Vår introduksjons video har som formål å beskrive hva man får tilgang til av relevant informasjon og hva man kan lære ved å abonnere på Easy Management.
4. Salgskultur bilde

For å bygge en positiv salgskultur, må man ha det gøy på jobben. Man må trives med arbeidsoppgavene og kolleger.
7. Mål og måltall bilde

Forskjellen på et mål og en drøm, er tall og dato. Kan du ikke sette et tall bak et mål, så er det ikke et mål, men en drøm.

Som abonnent på Easy-Management får du tilgang til alle kapitlene under HR på Nett, Salgsledelse på Nett og Styrearbeid på Nett. Her finner du mye nyttig informasjon, mange nyttige maler, mange råd, nyttige og informative videointervjuer med mer.